baby sonsang

Salam semua. Siapa ada pengalaman baby tiba2 songsang bila dah masuk 37w?. Saya risau lagipun ni baru first baby..ada siapa2 tau tak mcm mana nk bagi baby turun balik mcm normal..sbb sblm ni baby dah normal kedudukan kepala di bawah..tp masa check up tadi doc ckp baby dah songsang. Help me please mommy yg tau. #37w4d

6 Balas

Doc akn buat ecv tuk btlkn kdudukan bby pd kedudukan spttnye nti..sblm brsalin...mg d pmudahkan segalanya..aamiin