Pregnant with fibroid

Salam semua, sesape ade pengalaman tak mengandung dan mempunyai fibroid ? Skrg saya 20w, ada rasa sakit sebelah pinggang kiri. #firstbaby

1 Balas

fibriod awk besar mne dah..

3y ago

besar jugak. sya dulu ada jugak tpi skrang dh 23w fibriod tu dah mngecut..sis ada mkan ubat hospital ke atau brubat kg..sis prlu jaga mkan shja..mcm sya brubat cara tradisonal..syukur alhamdulillah dah tkde..sis pnya fibriod tu luar rahim atau dlam rahim..sbb fibriod nie bnyak jnis..ada yg jnis air dan ada jnis rmbut..