5week & ada spotting

Hi salam semua. Semalam saya jumpa doctor & doctor sahkan saya pregnant 5weeks. Baru nampak kantung. Harini, sapa dapati ada setitik spot (yg jelas) pada underwear. Normal ke mcm tu? Saya perlu jumpa doctor lagi sekali ke? 🥺 #pleasehelp #firstmom

1 Balas

Sama la sy pn 5 week , dr kata kena monitor pv spotting, if bleeding berterusan kena buat scan terus. So far doktor suruh bedrest jgn buat kerja2 berat, rehat saja dalam 2 ke 3 hari. Semoga kandungan kita sihat2 sahaja aamiin

2y ago

PV spotting tu macam mana ya puan?