COVID SEMASA HAMIL

Salam semua. Sekarang saya hamil 28 minggu. Nak tanya ada tak di antara ibu2 dalam ni yang pernah mengalami covid semasa hamil? Apa tindakan yang ibu2 semua lakukan ya? Ada apa2 cadangan tak? Saya first time kena. Sekarang risau sangat sebab ni kandungan pertama dan saya ada masalah kesihatan yang agak kronik tapi simptom cuma batuk2 dan sakit tekak je sekarang. #pleasehelp

1 Balas

Klu rasa demam, blh ambil paracetamol 500mg. Sy amal lemon suam + madu.

2y ago

baikk. terima kasihh 💞