Seks selepas bersalin

Salam semua saya sedih sbb dah 11bulan tak bersama suami... Bila dia nak saya bgi tapi benda tu tak masuk dalam miss v saya sbb terlalu kecil walaupun dah pakai pelincir plis tolong saya macam mana kesian suami saya 😭😢#seriusnanya #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

2 Balas

Cari mood dlu sblm tu mcm sembang2 sambil manja2 ke jln2 ke atau ada bajet check in hotel ke yg penting sis kene relax jgn takut2. Good luck

2y ago

betul tu mybe saya yang trauma bersalin kot tu yang lubang mengecil bila suami nak mula... macam mana nak hilang rasa takut ni🥲