mommy 40w 1d harini baru ada tanda

salam semua , saya overdue satu hari but alhamdulillah harini dah ada tanda dan bukaan so ni saya sudah ditahan wad doakan saya dan baby selamat bersalin , selamat berjuang mommy2❤️

4 Balas

saya due semalam 8/5 . tp baby tak keluar lagi doktor dah scan smlm dia bg tarikh 14/5 untuk refer ke hospital .. bestnye mummy dh selamat bersalin 👉👈 semoga dipermudahkan urusan kita semua

12mo ago

sabar ya mommy in sha allah tarikh terdekat tu mesti baby nk kluar saya pun bertarung contraction dua hari 😖😖

due saya pula esok...tp tanda darah lendir dah kluar 5 days lepas...bukaan pulak blom ada...19/5 kena serah diri if ketuban xpecah lg....

12mo ago

syukur selamat bersalin semalam 15/5...baby boy

due sepatutnya brp hb sis ? tanda bersalin sis mcm mne ye ?

1y ago

if tk ad contraction tp ad lendir coklat atau darah terus g pac yaa sbb jln suda terbuka tu cm sy check tiber da buka 4cm

Sy dh 40w 3d xde tnda lgi😣

12mo ago

sabar tau . mcm sy terlebih hari waktu tarikh due date sy g kk n minta tarikh baru utk due date then ada tanda lendir coklat baru g pac