Air gula klinik kesihatan

Salam semua. Saya nk tanya, ade tak yg minum air gule lepastu muntah? Lepastu kene minum semula sangkut tak kencing manis? Semalam sy minum air gula lepastu muntah. Nurse suruh minum semula minggu depan.

2 Balas

sy pun muntah juga first minum...second tu lps sy minum air Gula...sy terus berkumur-kumur Sampai hilang Rasa air Gula DLM mulut Sampai k tekak hilang Rasa manis...n duduk diam2 main game or buat apa2 tanpa pikir pasal loya...MMG menjadi...Kali kedua minum air Gula pun buat MCM tu 👍🏻

aah jika lepas minum kta.muntah nurse mmg akan suruh repeat balik..kena tw teknik yg btul sblm minum air gula...br akan ok xkn muntah..mg dpmudahkan segalanya aamiin

4mo ago

tips dia kena minum air gula masa suam..dan tarik nafas dalam2 kmudian try minum teguk skali abis..kalau tak mmpu teguk smpai abis..dah minum half mug..pstu continue abiskan .nnti smntra tggu nurse pggl lepas minum air gula .puan duduk2 tu try sapu minyak aromatherapy oil ke..kalau ada eo peppermint young living ke pun blh bwk tuk hidu bau dia..supaya kita tak rs loya lepas minum air gula dan dlm ms yg sm set dlm kepala kata aku blh..in shaa Allah blh...kuatkn smgt tw..fightimm✊🏻🔥... mg dpmudahkan segalanya aamiin..