Air gula klinik kesihatan

Salam semua. Saya nk tanya, ade tak yg minum air gule lepastu muntah? Lepastu kene minum semula sangkut tak kencing manis? Semalam sy minum air gula lepastu muntah. Nurse suruh minum semula minggu depan.

2 Balas

sy pun muntah juga first minum...second tu lps sy minum air Gula...sy terus berkumur-kumur Sampai hilang Rasa air Gula DLM mulut Sampai k tekak hilang Rasa manis...n duduk diam2 main game or buat apa2 tanpa pikir pasal loya...MMG menjadi...Kali kedua minum air Gula pun buat MCM tu 👍🏻