Suami lambat ejakulasi

Salam semua, saya nak tya mcm mana untuk buat suami ejakulasi lebih awal sedikit. Saya tak mampu dah nak bersama selama 30 minutes ke 1 jam lebih. Bukan apa lama2 buat wanita menjadi kering dan sakit. Saya takmahu membrtahu dia saya takut mengguriskan perasaan dia sebab sebelum ni pun ada brtahu suami wajah dia terus bertukar suram. Dan dah pelbagai cara saya cuba untuk dia ejakulasi awal sedikit tapi tak jalan. #advicepls #pleasehelp

12 Balas

pernah lalui..dan memang memenatkan..7bulan kot rasanya tak berjaya msukkan..bila dh berjaya masukkan, lama pulak nk ejaculate..solusi 1.bykkan doa.minta sgguh2 kt Allah supaya kita (suami isteri) tidak mencari jalan lain utk merasa nikmat.Jangan izinkan utk feel benda2 haram ..mudahkan jalan utk bersama di ranjang. 2. suami ada beli kopi kuat tp bila minum, anxiety sikit (jantung degup laju) n terus stop 3. sy (isteri) belajar lagi cara2 bersama dgn baik.Masuk IG Sarah Zainal Puteh dan beli ebook. Then belajar jg di telegram dgn komuniti isteri2 yg ada masalah sama/lebih kurang.Byk tips yg diberikan utk apply. 4. try tukar posisi utk variasikan..tp mcm sy, hanya 1 posisi je yg berksan dan boleh penetrate. 5.sy (isteri) cuba beli baju yg boleh buat suami tgoda lebih(walaupun slalunya sekejap je dpt pakai)😅 plg berkesan sy yakin yg no 1..yg lain2 hanya usaha dan ikhtiar yg sy yakin Allah psti lihat usaha kita utk cri kenikmatan scara halal..slps dh berjaya apply smua2 ni.. alhamdulillah skrg ni plg cpt 5minit..plg lmbt 15 minit...sgt berguna time2 nk express bersama..kalau nak lama..pandai2 la foreplay