Suami lambat ejakulasi

Salam semua, saya nak tya mcm mana untuk buat suami ejakulasi lebih awal sedikit. Saya tak mampu dah nak bersama selama 30 minutes ke 1 jam lebih. Bukan apa lama2 buat wanita menjadi kering dan sakit. Saya takmahu membrtahu dia saya takut mengguriskan perasaan dia sebab sebelum ni pun ada brtahu suami wajah dia terus bertukar suram. Dan dah pelbagai cara saya cuba untuk dia ejakulasi awal sedikit tapi tak jalan. #advicepls #pleasehelp

12 Balas

Kita 15minit Pon dah nak separuh melecet 🤣ni 30 minit ke 1jam cannot 🧠...sbrla sis..nti slow talk dgn husband..hrp2 dia fhm sis..sy doakan semoga Allah permudahkan segala urusan sis okay...🥰