Suami lambat ejakulasi

Salam semua, saya nak tya mcm mana untuk buat suami ejakulasi lebih awal sedikit. Saya tak mampu dah nak bersama selama 30 minutes ke 1 jam lebih. Bukan apa lama2 buat wanita menjadi kering dan sakit. Saya takmahu membrtahu dia saya takut mengguriskan perasaan dia sebab sebelum ni pun ada brtahu suami wajah dia terus bertukar suram. Dan dah pelbagai cara saya cuba untuk dia ejakulasi awal sedikit tapi tak jalan. #advicepls #pleasehelp

12 Balas

salah satu punca berlaku salah faham suami isteri adalah kurang komunikasi antara satu sama lain. berterus teranglah tentang perasaan, hati ke hati. kalau disimpan, nanti makin lama.. makin melarat cari masa yg sesuai untuk bincang. guna ayat yg ringkas dan mudah difahami. mulakan dengan puji memuji. contoh.. abg, saya rasa bertuah dapat suami mcm abg. dah la ensem, tanggungjawab, gagah plak tu. abg tau tak.. abg ni kuat sangatlah. saya sebenarnya dah pancit beberapa kali dah. tak tahan. boleh tak kalau abg jangan kuat sangat. * sometimes suami ni dia ambil ubat kuat sebelum bersama. sebab nak buktikan kejantanan dia pada isteri. dia cuma nak puaskan isteri dan pada masa yg sama dia nak nampak hebat di mata isteri. pada i, better u slow talk dengan husband. terus terang apa yg u rasa. jika benar dia ada ambil apa2 ubat, boleh suruh dia stop atau kurangkan dos.

1y ago

Saya dah cuba try tgk dia ada ambil apa2 pill ke tapi memang takde sis. Dari selama setahun lebih kawin ni tak pernah nampak dia ambil apa2 pill. Pernah sekali dalam 20 minutes sbb dia minum coffee apa entah. Time tu bersyukur sgt awal sikit. 😭