mimpi

Salam semua , saya nak tnya . Beberapa hari ni saya kerap mimpi husb curang dgn ex dia .. ada kata petanda buruk ada kata petanda baik , saya risauuu sgt sgt. Saya mengharap nak dpt bby tp bila org tkutkan mcm ni lain mcm plak risaunya ?

2 Balas

Jgn fikirkan sngt mimpi tu, mainan tido je tu, berdoa bnyk2 insyaallah xda apa2, sy dlu kerap juga mimpi mcm tu sekali cek sy preggy , 2 kali mimpi mmg dua2 preggy , tp sy x prcaya sngt bnda tu