Brown spotting/flow

Salam semua, saya nak tanya, saya first time pregnancy, saya pregnant 5weeks, bila scan ada je kantung, ada spotting warna coklat mula2 tapi lama lama darah coklat tu asyik keluar je tak berhenti. Dah 4 hari straight. Normal ke atau ni tanda2 keguguran? #pleasehelp #bantusharing #1stimemom

Brown spotting/flow
22 Balas

Pada saya better ke klinik atau hospital yg ada pakar gynae. Keadaan saya sama mcm ni sebelum gugur. Awalnya xrasa sakit cuma spotting mcm penghujung period, tp makin lama makin byk. Lepas cek up sye xrehat betul mcm saranan doktor, terus keje. Sepatutnya saya bed rest. First baby mmg risau, dua kali sye masuk emergency sebelum janin turun. Pregnancy kali ni saya lebih berhati2, ada benda xkena jek terus inform ke nurse kk utk tanya atau doktor dekat hospital. Lebih rela keluar duit byk dari sakit gugur and kehilangan baby