Brown spotting/flow

Salam semua, saya nak tanya, saya first time pregnancy, saya pregnant 5weeks, bila scan ada je kantung, ada spotting warna coklat mula2 tapi lama lama darah coklat tu asyik keluar je tak berhenti. Dah 4 hari straight. Normal ke atau ni tanda2 keguguran? #pleasehelp #bantusharing #1stimemom

Brown spotting/flow
22 Balas

sy preggy anak ke 2. 2 minggu lepas ada bleeding fresh blood byk penuh 1 baju trus pg emergency. syukur slps di periksa scan dn cek bwh kandungan ok. next 1 minggu lepas tu bleeding lagi kali ni warna drh warna coklat mcm dlm gmbr sis ni dh 6 hari smpai hari ni.sy fikir positif sja kandungan ok..