66 hari .

Salam semua , saya nak tanya , saya dah lewat haid 66 hari , saya ada check upt dalam bulan tiga , tapi naik 1 line je , ada terasa nak try check upt lagi sekali , tapi takut keputusan nya still -ve . Sebelom ni paling lewat pun 44 hari , tapi kali ni lagi lama pulak . Ada tak siapa2 dekat sini yang macam saya ? .

66 hari .
1 Balas

Kalau cek pakai upt negatif, mungkin perubahan hormon. Kalau bimbang, boleh terus ke klinik 😊