WARNA NAJIS

Salam semua, saya nak tanya normal ke waktu pregnant warna najis akan bertukar ke warna gelap hitam. Saya sekarang amalkan ubat obimin yg klinik bagi. Sejak makan ubat tu,rasa kurang nak berak. Saya risau pula.Boleh tukar ubat kan?Now kandungan dah masuk 14minggu.😊 #ingintahu #firstbaby #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

normal mkn ubat obimin tu najis gelap. awal2 mmg sembelit. kena bykkan air Dan serat. mcm sy kurang mkn syur. jd Sy try n error dgn susu. susu enfamama serasi dgn Sy.