Tanda Tanya

Salam semua. Saya nak tanya actually sy tau mmg sy tak pregnant. Last week last day saya period. Lepastu sy dh start solat lah. Few days lepas sy kencing keluar darah mcm period. Actually dh bbrpa kali dh. Risau jgk. Bila check dokter check scan rahim semua okay. Tp risau. Kdg2 bile stress or ad masa dia dtg sakit tu, dia rasa mcm nyeri je. Ad sape2 penah lalui tak. Adui😭

1 Balas

Waalaikumussalam puan. Masa check dgn doktor, ada refer tk pasal darah yg keluar slps buang air? Apa doktor kata? Klau setakat rsa nyeri lepas buang air tu, sy pernah. Gara gara kencing kotor 😅 tp takda keluar darah pn. Semoga urusan puan dipermudahkan 😊