Jarak kehamilan 1tahun

Salam semua .saya nak minta pendapat korang semua .. saya mel umr 28y ,mac tahun lepas saya baru melahirkan anak k5 saya .selepas genap 1tahun anak saya k5 .saya pregnnt lagi ada tak yang sama macam saya.dan apa risiko dia bila melahirkan nanti??mohon pencerahan .lagi² saya selalu diserang depression .tQ

1 Balas

take a break sis.in fact kalau rasa mental x kuat better decide dgn hubby u n doktor minta ikat.after all u dah ada agk ramai ank jg kot.i rs mental u penat tu.kalau ada support mayb xpe kot u nk preggy every year.umur i 37 this year.i ada ank 2 je.ank 1st 12thn ank 2nd 1thn 5 bln.after this i nk ikat trus.i jaga ank fulltime.so i tau mental i x kuat so i mmg xnk ank ramai.suami pun stuju je n ikut apa je yg i decide.bukan nk ckp apa la kn i selalu tgk kesian kat ank2 bila ramai sgt diorang mcm trabai pastu selalu dijadikn tmpt lepaskn mrh.

3y ago

i feel sorry for u.akak pakai implan skrg.sng 3 thn x yah fikir.hospital gov mmg mcm tu.sbb u mmg muda btul tp tulah ank dah ramai.klu swasta ok je tu.tp kos tggi sikit la kan.bgus jg pakai implan tu.minta suami lbih involve dgn ank2.kalau akak pun x sehebat awk.lps dpt ank sorang dulu akak trus ckp nk planning.so hubby ikut je.dia x kisah sgt.life lbih brkualiti.kepala x serabut sgt.lps brsalin ni make sure tumpu pd diri sndiri.jgn bg hubby dekat dulu.make sure ada perancang.pantang bgus2...