Keluar Darah (5 minggu kehamilan)

Salam semua saya jadi sakit perut (buang air besar) & ada tumpah darah smlm. tapi saya confuse sama ada keluar dari dubur atau vagina.. perlu ka saya monitor dulu (buat ujian UPT etc) atau terus ke doc ?#pleasehelp

2 Balas

pergi cek terus https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

Terus pegi jumpa Dr. Sbb if gugur sekalipun upt masih akan positive.

2y ago

nak tanya kalau kantung tu macam ni ke ? saya da 4 hari bleeding tapi tompok coklat pekat.