Keliru.

Salam semua. Saya baru bersalin bulan 8 haritu, 20 hari lepas bersalin nifas saya dah terhenti. Pada hari yang ke 65 saya datang period dan berlanjutan sampai sekarang (sudah 17 hari). Normal ke period pertama selepas bersalin agak lama dari biasa ? Saya dah cucuk depo utk perancang keluarga. Ada sesiapa boleh bantu saya ? Risau sangat. Bersalin pertama kali.

1 Balas

mungkin sbb depo tu. dia boleh buat menses irregular/bleeding lama. lepas 15 hari wajib solat dh sbb darah penyakit