Tiada Alahan

Salam semua.. saya baca ramai alami alahan teruk dan tak teruk. Macam saya baru masuk 5 minggu masih lagi tiada alahan. Saya cuma breast sakit je. Tu je simptom yg saya alami bila tahu pregnant.. Ada tak sini sama mcm saya tiada alahan, tiada morning sickness? Boleh share pengalaman.. tq #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

15 Balas

semoga sharing ibu2 dalam ni dapat bantu bakal ibu yg risau macam saya. saya dah try search dekat sini semua pasal ada alahan, cara atasi alahan..