36 weeks masih bekerja?

Hi salam semua. Sapa geng mummies yang masih bekerja? Saya due 21/12. Next week masuk 37weeks da. Mungkin hujung bulan ni baru saya start cuti memandangkan pergerakkan pun makin slow. #firstbaby

2 Balas

Hi wslm. Due kita lebih kurang, sy 23/12. Tapi dah mula cuti ML bermula harini sbb mmg kena bersalin awal. Klu boleh cuti immediately pun bagus juga, bg badan rehat dan boleh prepare utk bersalin nnt.

3y ago

Owh.. semoga dpermudahkan. Baby sekarang berat da berapa? Saya pun awalnya planning nak start ML 10/12, tp bila da rasa makin sakit belah bawah ni, awalkan sikit la hujung bulan ni start cuti.

sy keje sampai 38w. gisau je kot2 pecah ketuban time kt ofis

3y ago

samalah. sy pon keje smpi 38w. amek cuti start 39w nnt. harap2 xde drama kt ofis 😆