Puasa ramadhan

Salam semua, puasa ni saya baru masuk 5 weeks..boleh puasa atau tak ya#ingintahu #firstmom

18 Balas

tgk kondisi tubuh puan..cube niat puasa n puasa dlu..klau x blh teruskan mcm jd sakit perut ke ape2 y mudarat blh berbuka

2y ago

Baik trima kasih

Saya masa 36 weeks ganti puasa. Larat jee. And takde apa masalah. Depends pada badan maybe

2y ago

Sebab saya bkerja, itu yg risau sikit

last year sye x tw pn tgh preggy tyme bln puasa tu.. alhamdulillah semuanya ok..

Sis nak Tanya mcmna sis buat kepala baby yg eczema pastu dia Gary berdarah tu ? 🥹

2y ago

Salah komen ke ya?

Boleh. Jika puan ibu hamil berisiko, dapatkan nasihat doktor ya.

sama juga saya.. 5week.. awk dh buka buku pink ke.??

2y ago

Buka buku pink before month

boleh puasa kalau tidak ada apa2 sakit

depends pd diri