Boleh tak beli set berpantang ibu dan anak awal ?

Salam Hi semua . Paling awal bila boleh beli set berpantang ya ? Saya due 10/5/2022 . Saja nak LIST kan bila waktu yg sesuai utk beli . Kewangan tak berapa kukuh dalam keadaan skrg . #pleasehelp

2 Balas

Xyah beli set, beli yg mana betul2 nk guna Atau pakai time pantang je. Kdg2 set kita xguna semua pun produk dia. Akn jdi membazir plk nnti.

set berpantang adalah paling tak perlu sebenarnya . sy dulu ank pertama rasa membazir gila . sbb pantang tak susah pun .