Folic acid

Salam semua nya IBU2 yang ada pangglanan saya minta tolong saya mau tanya kita boleh minum awal kehamilan saya da 2 mingu da apa ke saya boleh minum

Folic acid
2 Balas

smlm sy check di klinik swasta..kndungan sy klu ikut tarikh period da 8w..tp tengok pada perkembangan bru 5w.. ad ad tnya docter jgk boleh ke ambil multivitamin.. sbb sy ad ambil.. docter ckp can continue.. tp docter sarankn untk minum susu also..

6mo ago

period sy mmg delay 35day.. and after giving birth baru 2x period.. now ank da sthun lebih..

12w keatas baru makan

6mo ago

okey Sis terima kasih Sis kasih tau ☺️☺️