Test hcg

Salam semua nya bun2 Saya minta tolong saya mau tanya Saya lambat haid 2minggu jadi saya test macam dua garis yang satu samar2 apa itu positif atau negatif

Test hcg
3 Balas

sis bleh buat upt test 3 hari berturut stiap awl pg..lpas tu ambik gmbar as your record n letak date awk buat upt test tu..kalo naik 2 line stiap 3 ari brturut tu,congrats mom-to-be! enjoy your pregnancy journey🥰

10mo ago

okey2 Sis ku

sori sis. satu line je tu sy nampak. mcm da rosak strip tu.

10mo ago

dua hari sudah tu sis baru saya post sbb saya baru download aplikasi ini jadi baru hari ni saya pos😊

Positif siss

10mo ago

ok sis ku☺️☺️☺️