Perut tak besar

Salam semua. Normal ke dh nak masuk 12w perut still tak nampak. Kdg2 rasa mcm tak mengandung sbb perut still sama cuma ada rasa tegang kt bawah pusat. Sepupu sy sama weeks dgn sy tapi perut dia besar mcm perut 6-7bulan. Ke ikut perut masing2 ya? #firstbaby

24 Balas

normal jer sis, sya mngndung 25 minggu pun kecil jer perut, tp bila scan bby kt dlm mmng ssuai dgn minggu.😊

2y ago

Ye sis. Petang tadi sy g checkup, baby ok sihat. Size dia pun ckup dgn minggu. ☺️