Stretch Mark - 26 week 6 days

Salam semua. nk tnya, stretch mark lps bersalin mmg boleh hilang sendiri ke nanti? tkt pulak tengok😅 sy kt perut alhamdulillah smpai sekarang xda stretch mark, tp dia keluar kt paha n punggung. sy guna minyak cocoa butter dr start kandungan 8minggu tp kt area perut je. tmpt lain jarang, sekarang dia keluar kt tmpt lain selain perut😅 #firstbaby

2 Balas

yer sist..tpi xsmua la..sbab sy kluar dkt perut..dah ok..cma dkt peha pinggang tu still ada😄

sya punya Kat perut masih ada..