sakit peruttt

salam semua nk tanya, normal ke setiap hari & 24/7 akan sakit perut lagi2 kt atas perut.. sy tau byk angin dlm prut sy cuba kerap mkn.. amik gaviscon.. probiotic..saya start sakit mcm ni dah 2minggu lbih.. kdungan saya bru 8week.. #firstmom

1 Balas

normal sis saya pun haritu begitu. saya skrg dh 13w dah kurang sikit angin. sis kena makan kerap. dan kurangkan makanan yg berangin. lepastu cuba detect makanan apa yg membuatkan sis berangin. saya tak boleh minum air kosong yg dimasak. coway cuckoo pun tk boleh minum. nanti perut berangin pastu kembung perut. air mineral cactus n lain2 pun tk boleh. saya hanya boleh minum air mineral spritzer.