Hb masih low sedangkan hari ni dah 37weeks

Salam semua, nak tanya. Saya dah 37weeks pregnant tapi HB masih drop, korang ada tak apa apa petua nak naikkan HB. Pleasehelp 🥺 #seriusnanya

21 Balas

Boleh cuba makan jambu batu , Susu HL original , Kerang . Ikut yang mana sesuai , tapi kalau saya memang amalkan makan buah jambu dari mak sendiri pun memang amalkan jambu batu dan alhamdulillah menjadi , baru baru ni Hb drop dari 12 pergi 9.3 tapi bila makan jambu dan minum Susu HL alhamdulillah hb dah normal balik 😘👍🏻 boleh cuba

1y ago

okay terima kasih awak 🥰