Hb masih low sedangkan hari ni dah 37weeks

Salam semua, nak tanya. Saya dah 37weeks pregnant tapi HB masih drop, korang ada tak apa apa petua nak naikkan HB. Pleasehelp 🥺 #seriusnanya

21 Balas

Sy dr awal pregnant hb asyik drop sampai 9.8 dh amal mkn ubat dgn air sunquick kosong, pati delima Gulsan, jus guava, susu utk upkan hb, buah Jambi batu hari2 tk miss tp tk naik, last skli sy try amal buah delima asli setiap hari 1 biji pagi malam & buah oren lepas mkn ubat selama 2w hb sy naik 11.9 alhamdulillah