Tulang kaki baby bengkok

Salam semua nak tanya sape ade pengalaman scan dan melahirkan baby kaki bengkok.. ada rawatan tak utk baik pulih kaki bengkok tu?

3 Balas

Bengkok mcm mana tu? Nti masa lahir dktr pakar akn check bby. Dia akn inform sama ada ok atau tak. Bby sy masa lahir kaki sblh bengkok sikit. Dktr pakar check, Alhamdulillah xde apa2 serius cuma kena rajin urut kaki bby saja.

2y ago

Xpe nanti ada pakar akn check dan advise sis. Jgn susah hati, tulang bby masih lembut & boleh di bentuk awl2 ni. Cuma kita kena ikhtiar saja ok.

kaki baby okay x? sbb baby sya lahir nmpk mcm a bit bend.. hrp2 xserius

hai awak ..mcm mana baby sekarag?