Pregnant 6 weekz

Salam semua, nak tanya normal ke preggy 6 weeks rasa sakit blkg yg teramat sgt? mcm rasa tekanan brdekatan dgan tulang punggung. btw sy new mom 🙂‍↕️

2 Balas

normal .. saya anak 1st memang teruk sakit belakang ... lepas tu pegi klinik swasta dengan doktor cina... dia bagi ubat apa tah .. makan tu elok sakit belakang kurang

Sy pernh jgk alami sakit punggung awl trimester..xpasti normal ke x..tp sis kena alert la, jgn smpai ada spotting/bleeding