Breast pump

Salam semua, nak tanya ada sesiapa pernah pakai numom breast pump? Bagus tak breast pump dia? Ataupun ada suggestion breast pump lain yang tak sakit?

2 Balas

apa2 breastpump awak nak pakai pon boleh yang penting size corong pump awak kena betul. cara penggunaan breastpump kena betul. cuba cari kedai yg boleh test breastpump tu sendiri

9mo ago

itu bermaksod size corong pump awak slh. sbb tu sedutan dkt corong pump xkuat. kalau awak ada ig or fb boleh servey dua kedai ni aishah baby store atau mommy zone. both ni jual breastpump. semasa awak nk beli minta seller guide awak. supaya awak dpt breastpump yg bersesuaian dgn awak. apa yg awak xtahu tanya je seller nnt. mcm sy paling latest beli dr kedai mommy zone. dia punya seller mmg guide ke a to z

Saya baru belinyg flexi type, blm guna