keputihan waktu hamil 11 Weeks 2days

Salam semua just nak share.. harini saya pergi appoinment scan baby untuk confirm edd pastu dah alang2 saya pun cakap kat doc yang saya ada keputihan.. apa lagi doc kata lepas scan nak ambil sample. Saya #1stpregnant n tak tahu pun pasal ambil sample ke apa so saya relax. Sekali masa nak masuk muncung itik tu mak oii sakit juga ya rasa mcm pedih tapi jap je doc pun cakap banyak keputihan puan ni.. dia pun ambil sample. Katanya nanti next check up dia akan bagitau keputusan lab. Hopefully all is well je. Pastu dapat ubat insert tu. Katanya bila bab keputihan ni x dapat la nak buat apa just jaga water intake. N pls update to doc if ada keputihan ke apa ke sebab lebih baik tahu awal jadi boleh la doc suggest apa yang patut.

1 Balas

Yup..jaga la kebersihan tutt.. Bahaya bila keputihan bertukar menjadi kehijauan..