Minum air gula

Hi salam semua. Nak minta pendapat, yg mana elok untuk minum air gula? Di kk atau klinik luar? Boleh tak share experience korang #firstmom #bantusharing

2 Balas

kalau checkup bulanan dekat kk, pegi kk jela sis. jimat. kk pun details checkup. saya lagi suka kk je. klinik swasta ni, hrga mahal, konsultasinya kejap ajee. pape pun, ikut sis lah, kalau mampu boleh pegi swasta. tapi kalau dh checkup bulanan kat kk, nurse mesti dah bagi tarikh utk kita minum air gula kan.

dkt kk free. dkt klinik luar kena byr. tpi kalau mommy biasa checkup dkt klinik luar baik pg klinik yg sama mommy checkup. kalau checkup kk, pegi kk je.