Nak tanya pendapat

Salam semua mummy2 yg cantik2 😘 nak tanya ni boleh ke ibu mgandung bela kucing? Saja nak tanya sbb saya ada 3kucing kat rumah. Mana la tahu kut tak boleh bela kucing takut ada effect kat anak nanti. Tq🙂#ingintahu

2 Balas

Boleh bela. Tp utk expose kat anak tu saya pun kena belajar dulu sbb ada bela kucing juga dan first baby. Tapi ada baca mmg elok expose dgn kucing dari awal, bantu baby dlm lawan allergy / kuatkan antibodi

wassalam..boleh bela tp jgn terdedah dengan najis meow.sbb najis dia bahaya ada parasit kalau meow makan makanan mentah.kalau boleh suruh suami uruskan najis dia.