bagi semangat

salam semua mummy2 and mummy to be.. bolh tak bagi sy semngat.. saya pregnnt anak 1st dan dah pernah dua kli 😞😭.. jd sy sgt trauma skrg... semua bnda sy takut dan asyik fikir bukan.. saya sgt happy sbb pregnnt tp sy masih trauma.. terima kasih semua.. sy x mampu taip perkataan tu.. hrp fhm2 sndiri.. dan doakan sy dan baby yer.. tq semua ❤️#firstmom

1 Balas

Wsalam. Sy pun dh ada kat tempat awk sblm ni. Tak perlu takut, klu itu rezeki awk, ia tetap milik awak. Bila ada kesempatan rezeki ni, jaga lah sebaiknya. Emosi, mindset kena positive. Sokongan dari keluarga pun penting. Learning from past, sy go with the flow saja. No stress, cari ilmu tntg kehamilan sebanyak mungkin. Dan alhamdulillah pregnancy kali ni dh masuk 3rd trimester. Awl2 ni jgn skip mkn folic acid ya. Sy doakan smuanya dipermudahkan ❤️

2y ago

Sama2 ☺️