Berus gigi n ubat gigi baby

Salam hi semua momy2 sy nk bertanya berus gigi UTK baby 1tahun 6bulan yg mne elok ye , n ubat gigi sekali . Cuba itu ini anak anak . Tq

3 Balas

Baru td sy bawa anak ke kk, cek gigi, anak saya setahun 6 bulan juga. Nurse ckp guna berus gigi yg bukan silicon and jgn guna ubat gigi. Ubat gigi boleh start guna masa baby dh 2tahun. Itu pun siiiiiikiiit je, mcm secalit. Nurse ckp, sbb ubat gigi utk masa sekarang ni boleh buat gigi baby rosak.

sy guna berus gigi brand Jordan 0-2 years, dan ubat gigi Jordan 0-5 years. dah guna since anak genap setahun.

berus gigi & ubt gigi gne brand pigeon..