MINUM AIR KELAPA KETIKA HAMIL

salam semua mommy.. sy nak tanya, boleh tak ibu yang kandungan baru 3bulan utk minum air kelapa? memang bagus untuk ibu hamil, tapi ibu yg usia kandungan baru 3bulan.. mohon pencerahan.. terima kasih mommy..

3 Balas

Kalau badan sy, dr awal smpai skrg 3bulan sy minum air kelapa ok tp 1 biji tu sy minum utk 2 hari minum air kelapa rasa bertenaga sikit

Takpasti, tp second pregnancy ni sy mnum mase 5 bulan mcmtuh then kelua spotting sikit. Pendarahan sikit. Tp dr kata takde pape.

awal lg tu sis. better jgn dlu.