breastpump

Salam.. hye mothers... boleh dak suggest breast pump yg affordable dan elok ?

6 Balas

Better pergi ke butik breastfeeding like pump on the go, mumnest, fabulous mom. Dekat sana boleh try dulu before beli. Lagi berbaloi plus ada warranty. Jgn beli dekat mall @ Shopee @ lazada whatsoever tu. Risiko beli online takut tak ngam dgn nipple, tak selesa dgn suction.

Try cari pump on the go punya branches. Bcs kat sana awak boleh try sekali. Sbb kalau main beli je murah mmg murah online ni tapi takut x sesuai sakit ke suction dia. Saya suggest pergi pump on the go sbb boleh try mall pon x boleh try rasa x berbaloi pulak.

Sy ada beli autumnz, suction dia ok, tak bising and harga pon ok2 la. Tak murah sgt and tak mahal sgt. Nak brand yg mahal sket amik halford. Halford nie biasa hospital ade.

Kedai pumponthego sis. Situ memg jual breast pump saja. Banyak cawangan.

beli di shopee saja.

Shoppe ade