resdung ketika hamil

salam semua mommies.. sy ade resdung dan mula panas kepala sahaja kadang2,gatal mata, dalam telinga dan dalam tekak..ubat apa perlu sy ambil.. sy mengandung 15 minggu..terima kasih 😊

1 Balas

Waalaikumussalam ibu Apakhbr sekrg. Dah ada solusi tak utk mslh resdung puan. Klu blm, seeloknya puan bjumpa doktor ye. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

sy pun first time sb anak pertama.. tnya kwn2 xde yg simpton mcm ni.. sy dr bulan pertama mengandung smpai harini dh 27 mggu masih xhilang bersin gatal dlm telinga.. insyaallah semoga dipermudahkan nanti.. take care to u too 🤍