Serah diri

Salam semua ibu2...sy nak tnya hrini sy dah nak serah diri dkt hospital..so sy nak tnya ada ka ibu2 yg pernah kena suruh serah diri then dtg dlm tengahari mcm tu?dktr suruh dtg pagi tpi sy tak dpt psl klu pagi hsbn sy krja so dlm tghri mcmtu bru dpt kluar hntr...ada tak??

2 Balas

nurse tmpt sy suh dtg pg utk buat swab test daftar ape sume dlu.. biase ptg bru dpt katil

1y ago

alhamdulillah sy dah bersalin secara czer sis...bby boy..dtg ptg dah jam1 stgh trs dftr dktr cek jantung bacaan tak brpa ok semua nurse dgn dktr kelam kabut tukar baju yg wrna biru untuk czer...then dlm jam3 stgh bby slmt kluar...