Prepare barang baby

Salam semua ibu2. Sy dah 32w sekarang ni , sy nak tanya sikit, start week keberapa ya dah blh basuh baju2, barang2 baby? Sy rasa mcm awal lg tp ada yg kata bagus basuh siap2 and terus kemaskan beg hospital. Blh share pengalaman ibu2 tak? Terima kasih 🌷 #pleasehelp #firstmom #seriusnanya

2 Balas

boleh da basuh kemas sikit2 slow2. lg sebulan lebih je da nak bersalin 😁

2y ago

Baik sis. Haah lg sebulan lebih je sbb sy kena bersalin 38w ada DM on insulin and ubat.