Kehilangan bayi 5 bulan kandungan

Salam semua ibu2. Macamana ya nak berpantang bagi yang kehilangan bayi usia 21 minggu? Saya x ready apa apa set berpantang atau bersalin sebab ingatkan nak beli bila dah 7bulan. Tapi lain pula jadinya 😢😢 saya perlu berpantang 44 hari juga ke? N perlu beli barang apa saja ya?

1 Balas

xbeli set pantang pon xpe. suruh husband crik org urut utk 3 hari. lps mndi pakai minyak panas dkt kaki, pakai stokin. makan sama mcm org dlm pantang beranak. elakkan makanan yg ade allergic. jgn mndi mlm2.

2y ago

Ouh tukang urut sediakan tungku ya. Baik tq sis