4weeks Boleh ke nak pergi check dekat swasta dulu?

Salam Hi Semua Ibu Mengandung , sorry saya nak tanya saya kalau dlm apps ni bru 4weeks . tp boleh ke saya nak pergi double cnfrm dekat klinik swasta dulu? biasanya kalau kita pergi check dia scan ke apa? ke elok xpayah dulu ? #ingintahu #bantusharing #firstbaby #pregnancy

2 Balas

Boleh nak gi swasta. Tapi terlalu awal utk scan confirmation. Maybe pergi 8 minggu ke atas

3y ago

i see . ok ok faaham . sbb sbnrnya scan awal awal sgt ni xboleh jgk kan .

Seeloknya at least 6 minggu. Swasta tempat sys doktor tak nak buat scan kalau awal sgt.

3y ago

i see . okey okey okey faham . thnkyou 😊