BERPANTANG

salam semua ibu ibu , saya nk mintak pendapat. . sy duduk di alor setar , dan rumah parent di Butterworth. Masa perjalanan dari alor setar ke Butterworth dalam 2 jam lebih. . saya nak mintak pendapat . sy nk bersalin di hosp alor setar sbb hosp berdekatan dengan rumah .lepas dah selamat bersalin dan keluar dr hosp boleh ke kalau sy bawak anak sy balik ke rmh parent naik kereta yg mengambil masa 2 jam tu . . baby akan meragam tak lama lama dlm kereta ? . . sebab sy nak bersalin di hosp alor setar atas sebab sebab tertentu . . kalau sy balik ke Butterworth awal utk bersalin di sana pun susah disebabkan atas sebab sebab tertentu . .saya harap ada yg boleh bgi pendapat dekt saya ataupun yg pernah ada pengalaman lepas bersalin terus kena balik rmh parent yg masa perjalanan nya beberapa jam. .terima kasih ibu ibu semua ? . semoga ibu3 yg memberi pendapat dipermudahkan urusan bersalinn . . doakan sy juga ya agak mudah bersalin nnt

1 Balas

Wasalam. Boleh je mommy. Sy pun bersalin kl balik kulim. 😄 Baby ok tidur je dia dlm kereta sbb sedap aircond. Hehe

4y ago

hehhee .ooo macam tu , jauh betul tu dr kl ke kulim . terima kasih ya sis bgi pedapat😊 . tapi baby waktu sis balik dr kl ke kulim tu sis letak dlm car seat lah kan ?