Cara Tidur

Salam semua ibu ibu. Nak tanya kalau untuk early pregnancy 5minggi ada ke cara tido yang selamat untuk mengelakkan drpd sebarang perkara buruk terjadi? Terima kasih. ☺️#ingintahu #firstmom

3 Balas

5 minggu perut kecil lagi, boleh tidur mana mana cara asalkan bukan tidur atas perut. Dari trimester kedua, boleh tidur mengiring ke kiri. Sumbat bantal kat kiri kanan supaya tak gerak.

sy dh masuk 2 bulan tido mengiring.. terlentang perut mcm tak selesa

Jgn tidur meniarap / terlentang. Better start blaja tido mengiring.