kembung perut

salam semua. harinii genap 9weeks pregnant. selain mual hari hari kembung perut walaupun dah makan. paling dahsyat lepas bangun tidur. bila dah kembung mulaa laaa angin naik kepala. normal ke kembung perut walaupun perut dah diisi? takpa ke kita sapu minyak angin/yuuyee kat kawasan perut/pusat?

1 Balas

Normal sis, rasa bloated je 😅 kalau saya, tak berani sapu minyak dkt area perut/belakang. Sapu sikit2 kat kepala, tengkuk je hehe

5y ago

thankyouu pencerahannya hanaa