#5Week

As'salam semua & hai mommies...Akhirnya saya install semua apps ni lepas misscariage awal bulan 8...saya disahkan hamil semula selepas skip 6 hari period bulan 10 ni..soalan saya bila waktu sesuai untuk buka buku pink ya? risau sebab masa misscariage tu, kandungan dah 8-9 minggu...terima kasih ?❤

1 Balas

Sy dah 9w 1d hari ni tp xbukak buku lg haha. Sbb nk tggu follow up scan this wkend. Doc sruh scan lg sbb nk tgk janin ok ke x. 1st scan aritu 6w 6d & doc cuma nampak kantung kosong jek. Hrp2 next scan bby ok so sy pon boleh cpt2 bkak buku pink. Tp kwn2 ckp 10w dah ptot bukak dah. Ngam2 this wkend 10w hehe

5y ago

Aamiin. Btol2. Jgn lasak2 sangat & jaga makan 🤗